Projektmunka az ELTE Egyetemi Könyvtárral

A könyvtári szolgáltatások korszerűsítése és az oktatás egyre hatékonyabb támogatása érdekében az NFÜ által meghirdetett TÁMOP pályázaton az ELTE Egyetemi Könyvtár támogatást kapott az integrált könyvtári rendszere által kezelt adatbázis idegen nyelvű dokumentumok leírásaival való bővítésére. Az ez év végéig lezáruló projektmunkába az Egyetem alvállalkozói szerződés keretében bevonta cégünket is. A szerződés keretében az egyetem számára végzendő retrospektív feltáró munka komoly könyvtárosi felkészültséget, gondos munkavégzést igényel, ezért büszkék vagyunk arra, hogy erre a feladatra elnyertük megbízóink bizalmát.

Vállalati könyvtárak és üzleti szemlélet

Vajon hogyan lehet üzleti szemlélettel irányítani egy vállalati könyvtárat? Van-e ennek előnye az adott cég információgazdálkodását tekintve? Tovább...

Szakmai előadásaink

  • dr. Balog Géza piacelemző: Ínyencfalatok a vállalati információszolgáltatás boszorkánykonyhájából Tovább...
  • Kóródy Judit Információ- szolgáltató központ vezető: Kiszervezett információszolgáltatás Tovább...
 
  • Magyar Telekom
  • Nemzeti Hírközlési Hatóság
  • Európai Unió
  • Strabag PFS

Kiemelt referenciáink

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink között tisztelhetünk néhányat a legnagyobb hazai társaságok közül, és arra, hogy közreműködhetünk a kisebb vállalkozások sikerében is. Partnereink többsége évek óta minket választ, és mi ezt azzal köszönjük meg, hogy a legnagyobb figyelemmel fordulunk feléjük - nap mint nap.