Céges belső iratkezelés

Cégek külső és belső iratkezelési szolgáltatásának működtetése a Megrendelő igényei szerint, helyi jelenléttel

Vállaljuk az Ön cége postai kimenő és bejövő küldeményeinek átvételét, feldolgozását és továbbítását helyi jelenléttel. A személyes jelenléthez biztosítjuk a tapasztalattal bíró munkaerőt és az infrastrukturális feltételeket (pl. bélyegzők, mérleg, szkenner stb.) megállapodás szerint.

Természetesen az is lehetséges, hogy azokat a munkatársakat, akik jelenleg az Ön cégénél ezt a tevékenységet ellátják, átvesszük kiszervezési szerződés keretében. A kiszervezés
megvalósításához - széleskörű tapasztalatainkra támaszkodva - hasznos javaslatokat tudunk adni Önnek. Az outsourcing révén az Ön cége továbbra is élvezheti az ügyviteli szolgáltatást ellátó korábbi munkatársak helyi "cégismeretének" előnyeit és az alaptevékenységet ellátó munkaerő létszámot hatékonyabban tudja felhasználni.

Ha fenti szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, írjon nekünk!

 
  • Magyar Telekom
  • Nemzeti Hírközlési Hatóság
  • Európai Unió
  • Strabag PFS

Kiemelt referenciáink

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink között tisztelhetünk néhányat a legnagyobb hazai társaságok közül, és arra, hogy közreműködhetünk a kisebb vállalkozások sikerében is. Partnereink többsége évek óta minket választ, és mi ezt azzal köszönjük meg, hogy a legnagyobb figyelemmel fordulunk feléjük - nap mint nap.